Gyors hozzáférés

Somfy Blog

Többet szeretnék tudni a Somfy innovációiról

Kategóriák

Vissza az iskolába a somfy-val

Sokak számára gyorsan visszatér az iskolai szezon, és nehéz lehet alkalmazkodni az új szokásokhoz ésa család időben történő el- és felkészüléséhez. 

Mi a Somfy-nál hiszünk abban, hogy hozzájárulhatunk életének könnebbé é kénelmesebbé tételéhez, így több időt fordíthat a valóban fontos dolgokra. Összeállítottunk néhány ötletet arról, hogy a intelligens otthon technológia miként nyújthat segítő kezet az iskolai rutin kevésbé stresszessé tételéhez, így nyugodt maradhat és értékes időt takaríthat meg reggelente.

Az alvás kulcsfontosságú

Tudta, hogy azoknál a gyerekeknél, akik rendszeresen megfelelő mennyiségben és minőségben alszanak, javult a koncentráció, viselkedés, tanulás és memória, valamint az általános mentális és fizikei egészség? A következetes alvási rutin szintén fontos, melyhez egy intelligens otthon is hozzájárulhat. Ütemezze be a "lefekvés" forgatókönyvet, így a fények automatikusan elhalványulnak, a redőnyök, függönyök le-, és behúzódnak, pihentető légkört teremtve, így mindenki számára egyértelművé válik, hogy itt a lefekvés ideje. Reggelre pedig egy "ébedés" forgatókönyvvel egyszerűen kinyithatja árnyékolóit, hogy beengedje a természetes fényt. Így az ébredés is kellemesebbé válik. 

Hogy jó hangulatban kezdje a napot, állítsa be hangszórójába az Ön és gyermekei kedvenc dalait. Keljen az ágyból táncolva, és mindenkinek jól indul a reggele. 

Nyugalom, hogy otthona egész nap biztonságban van

Amikor mindenki az iskolában és a munkában van, Ön akkor is szeretné otthonát biztonságban tudni. Az intelligens biztonsági rendszer segítségévl távolról is figyelheti otthonát, elriaszthatja a betolakodókat attól, hogy az Ön otthonába törtjenek be. A Somfy Home Alarm intelligens rendszer azonnal hangosan szirénázik, és értesítést küld az Ön telefonjára, ha a mozgásérzékelő vagy az ajtó- és ablakérzékelők behatolót azonosítanak. 

Ezen kívül a Somfy Home Alarm távolról is aktiválható a Somfy alkalmazásán keresztül, amely igazán hasznos egy rohanó reggel. A riasztóval két kulcstartót is kap, amelyek be- és kikapcsolják a riasztót, automatikusan kikapcsolja a riasztót, amikor Ön otthona közelébe ér. A kulcstartók további nyugalmat adnak, amikor a gyerekek hazajönnek az iskolából, értesítést kaphat hazaérkezésükről. 

Az intelligens otthoni ökoszisztéma otthona biztonsága érdekében

Az intelligens otthon termékek külön-külön is nagyszerűek, de valóban kényelmesebbé tehetik az életét, ha intelligens ökoszisztémává egyesíti őket, amelyet a család életstílusának megfelelően különböző alkalmakra lehet programozni. 

Például miért ne fokozhatná otthoni biztonsági rendszerét a Somfy beltéri kamerával, amely lehetővé teszi, hogy távolról figyelje az otthon zajló eseményeket. Vagy bővítse Somfy riasztóját Somfy Protect Füstérzékelővel a még nagyobb biztonság érdekében. 

Egy hosszú napon, amikor senki sincs otthon estig, szimulálhatja az otthonlétet azzal, hogy programozza az intelligens világítást, a motoros árnyékolók bezárását. Okostelefonjáról távolról is vezérelheti eszközeit. Így otthona kellemes környezettel várja haza. 

Intelligens technológia a szervezettség növeléséért

Kíváncsi arra hogyan fog mindent észben tartani a reggeli kapkodó indulás során? Programozza be, hogy okos hangszórói emlékeztessék arra, hogy az iskolatáskákba bekerültek-e az ebéddobozok, vagy bizonyos napokon a sportfelszerelés is előkerüljön. Ezek az okos eszközök akár a házi feladatok elkészítésében is segítséget nyújthatnak, gyorsan, kihangosítva megkaphatják a kérdésekre a válaszokat! 

Ha még nem rendelkezik intelligens eszközzel, vagy további termékeket szeretne hozzáadni meglévő rendszeréhez, a Somfy segít a választásban. Annak érdekében, hogy kihozza a maximumot rendszeréből kérjen tanácsot tőlünk, vagy Expert partnereinktől

Tudjon meg többet
Kategóriák

Kérjük, fogadja el a cookie-kat a hozzászóláshoz