Gyors hozzáférés

Somfy Blog

Többet szeretnék tudni a Somfy innovációiról

Kategóriák

minimalizálja otthoni energia felhasználását

Ha otthonát energiatakarékosabbá teszi, pénzt és erőforrásokat takarít meg.

Mindannyian szeretnénk valamilyen módon részt venni a környezetünk védelmében, legyen akármilyen kicsi segítségről is szó. Egyre inkább előtérbe kerül, hogy mennyi természetes erőforrást pazarlunk el életmódunk miatt életünk során. 

A jó hír az, hogy otthona automatizálásával részt vehet környezetünk megóvásában miközben nem kell lemondania otthona kényelméről. Élvezheti otthonát miközben minimalizálja energiafelhasználását és csökkenti energiaszámláját. Nyer Ön is és a Földünk is. 

Mindegy, hogy egy, vagy kettő automatizált készüléke van, vagy esetleg az egész otthona automatizált, minden kis lépés segítség.  

Klíma kontroll 

Miközben egy okos termosztát az Ön igényeire szabva irányíthatja otthona hőmérsékletét, nagyban növelheti enerigamegtakarítását a megfelelő ablak árnyékolók hozzáadásával. A két rendszer összehangolt működésével otthona mindig kellemes hőmérsékletű és jelentős energiamennyiséget spórolhat meg. 

Legyen redőny vagy napellenző, esetleg függöny, minden árnyékoló hozzájárul az energiaszámla csökkentéséhez azzal, hogy drasztikusan csökkenthetik a hőveszteséget télen, és hűvösen tartják a szobákat nyáron. 

Hangolja össze a két rendszer működését, automatizálja rendszerét, így távollétekor is energiát spórolhat. 

Világítás

Mindenkivel előfordul, hogy szükségtelenül égve hagyja a lámpákat, vagy távozáskor elfelejti lekapcsolni azokat. 

Az otthonautomatizálás erre is megoldás. Szenzorok használatával automatikusan le/fel tudja kapcsolni a lámáit, ha belép a szobába, vagy távozik onnan, időzítők segítségével pedig időtartamot tud beállítani. Ha pedig hangvezérlést, vagy applikációt használna egy új szintre emelheti az otthona automatizálását, mellyel élete még könnyebbé válhat. 

A Somfy Connexoon Window alkalmazása kompatibilis a Philips Hue világítással, segítségével le- és felkapcsolhatja lámpáit, időzítheti őket, otthonról, vagy távolról is. 

Biztonság

Felejtse el, hogy égve hagyja a lámpákat, televíziót, vagy a rádiót, megakadályozva az esetleges illetéktelen behatolást - otthonautomatizálás segítségével van egy könnyebb módja a betörések megakadályozásának. 

Connexoon Window segítségével beállíthatunk forgatókönyveket, melyek automatikusan le vagy felhúzzák árnyékolóit a nap bármely szakaszában, vagy világítását kapcsolják fel és le, melyek segítségével úgy tűnhet, hogy otthon tartózkodik, így távol tarthatja a betörőket. 

Otthonautomatizálás Magyarországon

Az otthonunk automatizálásra egyre nagyobb igény van, mellyel időt és energiát spórolhatunk, köszönhetően a kreatív megoldásoknak és a Somfy segítségének. Egyre könnyebb és könnyebb elvégezni a napi rutinfeladatokat egy automatizált rendszer segítségével, akkor is, ha nem tartózkodunk otthon. 

Már több mint 50 éve a Somfy azért dolgozik, hogy innovatív termékeivel megkönnyítse, kényelmesebbé és biztonságosabbá tegye életünket. 

Kérjen ajánlatot most a Somfytól! 

Tudjon meg többet
Kategóriák

Kérjük, fogadja el a cookie-kat a hozzászóláshoz