Gyors hozzáférés

Somfy Blog

Többet szeretnék tudni a Somfy innovációiról

Kategóriák

Motorizalt megoldasok otthonaban

Egyre nagyobb teret kap az intelligens vezérlés Magyarországon. Az alábbi cikkünkben megosztunk pár tippet, hogyan növelheti a biztonságot, kényelmet motorizált megoldások használatával. 

Az otthonunk automatizálása egyre nagyobb népszerűségnek örvend itthon is. Egyre több család ismeri fel, hogy a napi rutin egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a motorizáció, az intelligens hangszórók és egyéb "okos" eszköz használatának köszönhetően.

Az intelligens technológiát alkalmazó készülékek és termékek számának növekedésével, de hogyan lehet összekapcsolni otthonunkat motoros megoldásokkal és automatizálással?

A magánélet védelme motorizált árnyékolókkal

Az otthonunk automatizálása együtt jár az otthon biztonságával és a magánélet védelmével. Az olyan termékek, mint a motoros árnyékolók, mind ablakon belül, mind külsőleg használhatóak, hogyteljes mértékben biztosítsák magánéletünket és hőmérsékletét is. A legjobb az egészben - kezelhetők egyetlen távirányítóval, vagy akár hangvezérléssel. 

A redőnyök, függönyök és napellenzők ugyanolyan elven működnek. Beállíthatjuk, hogy reggelenként nyiljanak ki és zárjanak be egy bizonyos időpontban, ezzel időt spórolva nekünk, illetve teljesen életmódunkhoz igazodnak ezáltal.

Építsen intelligens otthont  nagyobb csatlakozás és jobb hatékonyság érdekében

Ha intelligens eszközöket használ otthonában, szélesebb lehetőségeket érhet el és nagyobb kényelmet biztosít. Az érintés nélküli technológiával megmondhatja az Amazon Alexának vagy a Google Assziszentsének, hogy mikor kell az árnyékolókat fel/lehúzni, olyan egyszerű mondattal, mint: "Alexa blinds up. ”

Az intelligens otthoni technológia lehetővé teszi számunkra, hogy másképp gondolkodjunk arról, hogyan szabályozzuk otthonainkban a fényt, az árnyékot és a hőmérsékletet. A lakástulajdonosok könnyen életmódjukhoz igazíthatják eszközeiket, ezzel javíthatják otthonuk energiahatékonyságát és spórolhatnak számláikon. A redőnyök automatizálásával akár 45%-kal csökkentheti otthonában a fűtést és hűtést!

Érzékelők hozzáadása a maximális kényelem érdekében

A Somfy időzítői és érzékelői segítenek otthona hőmérsékletének és kényelmének fenntartásában - különösebb erőfeszítés nélkül. Az érzékelők észlelhetik a hőmérsékleti viszonyok változását, visszahúzhatják, vagy kihúzhatják a napellenzőket, fel-, vagy lehúzhatják redőnyeit, így nyáron kint tartják a hőt, télen pedig a hideget. 

A motorizált belső árnyékolók és függönyök fényérzékelővel is felszerelhetőek, programozhatóak úgy, hogy "felébresszék" a házat, amikor a nap elérte a beállított szintet, valamint a fény és a hő mennyiségének csökkentése érdekében automatikusan állítják a zsaluzia lamelláit.

Vegye fel a kapcsolatot a helyi Somfy Experttel

A Somfy partnerei széleskörű ismerettel rendelkeznek a Somfy motorizált és intelligens eszközeivel. Bármit is szeretne megvalósítani, partnereink az Ön és családja számára megfelelő Somfy megoldást fogják ajánlani. 

Kérjen ajánlatot és további információt a Somfytól, vagy lépjen kapcsolatba egy Somfy Experttel.

 

Tudjon meg többet
Kategóriák

Kérjük, fogadja el a cookie-kat a hozzászóláshoz