Gyors hozzáférés

Somfy Blog

Többet szeretnék tudni a Somfy innovációiról

Kategóriák

ÉLVEZZE A BIOKLIMATIKUS PERGOLÁT EGÉSZ ÉVBEN

Nyári hétvégéken az egyik legjobb kikapcsolódás a teraszon kényelmes székekben üldögélni, friss kávét fogyasztani és egy igazán érdekes könyvet olvasni. Sajnos előfordul, hogy a nap többet süt, mint szeretnénk. Tehát, ha szeretnénk kényelmesen eltölteni szabadidőnket amegfelelő árnyék elengedhetetlen, így válassza a Somfy megoldással szerelt bioklimatikus pergolát!

Miért pont pergola a teraszárnyékoláshoz?

A bioklimatikus pergoláknak óriási előnyük van - a lamelláikat pontosan úgy állíthatjuk be, ahogy szeretnénk. Túl sok a nap? Könnyedén árnyékolhatja a teraszát. Hamarosan itt az eső? Egyszerűen zárja be a lamellákat. És még a nyugágyról sem kell felállnia, a motorizálásnak köszönhetően mindent kényelmesen megtehet  a TaHoma alkalmazásból.

A forró nyár folyamán a billenő lamellák biztosítják a szükséges árnyékolást a túlzott napsugaraktól, és egyúttal biztosítják a pergola alatti szükséges légkeringést. Ennek köszönhetően nem lesz túl meleg, sőt még jobban érzi magát a kerti fészek alatt, mint a szabadban. A pergola alatti hőmérsékletérzet a szellőzés miatt alacsonyabb. Semmilyen más típusú terasz tetőfedés nem nyújt ilyen felüdülést.

És mi van a téllel?

Nyáron a pergola megvédi Önt a naptól, de mi van télen? Nem kizárólag a téli napozáshoz való, hanem egy jó forró kakaó elfogyasztására is miközben nézhetjük a havas tájat anélkül, hogy ránk egyetlen hópehely is esne. A bioklimatikus klíma nyáron és télen is védi a kerti bútorokat az esőtől, hótól és túlzott napsugárzás következményeitől, így felejtse el a bútorok elpakolását. 

Tartós és karbantartásmentes. Mit tudhat még?

A minőségi bioklimatikus pergolák robusztus alumínium konstrukciók. Egyszerre erősek és könnyűek és nem igényelnek karbantartást. A pergola még mindig új megoldásnak számít a teraszárnyékolás területén. A nap oldalról süti a teraszát, vagy erős szél fúj rá? Szerelje fel pergoláját további árnyékolókkal oldalról, vagy helyezzen rá csúszó üvegfalakat. Varázsolhat egy elegáns télikertet, és egész évben élvezheti a megnövelt lakóteret.

Csatlakozás egy okos otthonhoz

Képzelje el, hogy azt mondja az okosközpontjának, hogy nyissa ki a pergola lamelláit, és a központ végrehajtja az utasítást? Vagy még jobb, ha a pergola automatikusan irányítja önmagát, miközben Ön nyugodtan pihen. Pergola, amely becsukódik, amikor esik az eső, hogy megvédje Önt és felszerelését az esőtől. Csak egy pergola, amely reagál a környező időjárásra. A TaHoma® okosközpont pontosan ezt képes megtenni intelligens érzékelői segítségével.

Mi van, ha napellenzőt szeretne?

Ha nem kedveli a pergolát, és inkább napellenzőt szeretne, a Somfy motorizált napellenzőkkel élvezheti a kényelmet, és könnyen csatlakoztathatók egy intelligens otthon TaHoma® központoz. Ennek köszönhetően a napellenző napsütéses napokon kihúzhatja  és visszahúzhatja magát, hogy ne sérüljön meg, ha például fújni kezd a szél.

Ha ilyen okos pergolát vagy napellenzőt szeretne, ne habozzon kapcsolatba lépni Somfy Szakértőinkkel. Képzett szakemberek az árnyékolástechnikában, és szívesen segítenek a kiválasztásban és a telepítésben. Keresse meg az Önhöz legközelebb eső Somfy szakértőt

 

Tudjon meg többet
Kategóriák

Kérjük, fogadja el a cookie-kat a hozzászóláshoz