Gyors hozzáférés
Cikkszám: 1822663

Izymo dimmer io világításvezérlő modul

Kapcsoló mögé beépíthető mikromodul, okosközpontról is működő rádiós világításvezérlés, fényerőszabályzó funkcióval.

Többet szeretnék tudni
Kompatibilitás

Részletek

  • Hangulatának megfelelően szabályozhatja a világítás fényerejét. A különböző mindennapi szituációktól függően különféle fényerő-szinteket választhat otthonához. Ha dolgozik, filmet néz vagy vacsorázik, otthona hangulata szabadon variálható a világítás fényerejétől függően. Állítsa be a világítást az alkalomnak megfelelően egy mozdulattal!
  • Takarítson meg időt reggelente! Biztos lehet benne, hogy távozása esetén minden világítóberendezés kikapcsolt állapotba került, a kétirányú rádiós kommunikáció működésének köszönhetően.
  • Jelenlétszimuláció! A TaHoma okosközpont előre beállítható forgatókönyv funkciójának köszönhetően Ön bármikor és bárhonnan képes lehet otthonában jelenlétet szimulálni. A redőnyök a nappaliban le és felmennek, a bejárati világítás ki és bekapcsol. Így azt a látszatot keltheti, hogy otthon tartózkodik, még ha éppen dolgozik, vagy szabadságát is tölti. Az eszközök azonnali visszajelzésének köszönhetően teljes biztonságban érezheti magát.
  • A különféle hangasszisztens rendszereket használva egy szempillantás alatt megváltoztathatja otthona hangulatát. „Alexa, aktiváld az „esti hangulatot”!... Néhány másodperc alatt az árnyékolói zárt állapotba kerülnek, világítása fényereje 40%-kal csökken, megteremtve ezzel a tökéletes esti hangulatot a filmnézéshez.

Termékjellemzők

  • Kompatibilitás

    Műszaki adatok

    Hatótávolság beltérben 20
    Hatótávolság kültéren 250
    Csatornák száma 1
    IP védettség IP20

    Dokumentumok és linkek