Gyors hozzáférés

Somfy Blog

Többet szeretnék tudni a Somfy innovációiról

Kategóriák

SOMFY és a google asszisztens

Google Home egy otthoni automatizálási központ hangvezérléssel, amelyet a Google virtuális asszisztens segít

A Google Asszisztens segíthet kiválasztani a zenét és elindítani, meghallgatni a legfrissebb híreket és időjárást, telefonhívásokat kezdeményezni és fogadni, otthon intelligens eszközeit vezérelni, időzítóket és riasztásokat beállítani, valamint emlékeztetők fogadására, hogy a lehető legegyserűbben szervezze meg napját! Csak annyit kell tennie, hogy verbálisan kéri ezeket a műveleteket.  

Az intelligens virtuális asszisztens

Google Assisztens mindig készen áll a segítségre. Használja a következő parancsok egyikét: „OK, Google” sau „Hey, Google”.

A kifinomult mesterséges intelligencia egyetlen mondatban akár három parancsot is végrehajthat, és a Google Assisztens végrehajtja ezeket, majd várja a következő kérést. A teljes rutin ütemezhető és egyszerű nevet is adhat neki, és a Google Assisztens minden alkalommal elvégzi a komplex szekvenciát.

Pédául egy reggeli rutin lefedheti a híreket és az időjárást, felhúzza a redőnyöket, elhúzza a függönyöket, kinyitja a kaput, bekapcsolja a kávéfőzőt, emlékezteti Önt napirendjére, és tudatja Önnel, hogy milyen találkozói lesznek, mindezt egyszerű hangparancs segítségével.

Mit tehet még Google Assisztens?

A Google Home reagálhat az alapvető parancsok széles skálájára, amelyek általános vagy személyre szabott információkat nyújtanak a nap megszervezéséhez. Meg tudja mondani Önnek az időt a világ bármely pontján, beállíthat időzítőket és riasztásokat, emlékeztetheti Önt a dolgokra, amelyeket mondott, és akár autókat is rendelhet az Uber-en keresztül (ez utóbbi Magyarországon nem elérhető).

A Google most már több mint 1000 különféle eszközzel működik, automatizálhatja őket hangvezérléssel, és beprogramozhatja az egyes hangszórókat, hogy az adott preferenciáktól függően konkrétan vezessék a helyiségben lévő okos eszközöket..

Kompatibilitás a Somfy TaHoma intelligens otthoni megoldással

Képzelje el, hogy a vásárlásból tele kézzel ér haza, a ház sötét, és nehéz kinyitni az ajtót, felkapcsolni a világítást. A Google Asszisztens segítségével nyithatja kapuját, felkapcsolhatja a lámpákat.

Hogyan? A Somfy TaHoma intelligens otthoni vezérlőegység kompatibilis a Google Assisztenssel, így a TaHoma alkalmazásba integrált Google hangszórón keresztül lehetővé teszi az otthoni motorizált berendezések, például redőnyök, zsaluziák, függönyök, drapériák, napellenzők hangvezérlését, valamint egyéb eszközök irányítását is. 

A hangparancsok segítségével:

- Indítson el egy forgatókönyvet a TaHoma vezérlőegységben a mobil alkalmazáson keresztül;
- Irányítson egy darab készüléket a TaHoma alkalmazásban megadott nevével;
- Ellenőrizzen egyszerre több berendezést.

Megoldásokat keres az otthoni automatizáláshoz?
 

Keresse EXPERT PARTNEREINKET, vagy ügyfélszolgálatunka a legjobb megoldásért. 

Tudjon meg többet
Kategóriák

Kérjük, fogadja el a cookie-kat a hozzászóláshoz