Gyors hozzáférés
Cikkszám: 2401489

Somfy Protect Key Fob távirányító

Biztonság a kulcscsomóján

Többet szeretnék tudni
Kompatibilitás

Részletek

A Somfy Protect Key Fob távirányító automatikusan deaktiválja a riasztóját, ha Ön hazaért. Nem kell a távirányítót keresgélnie vagy megjegyezni a biztonsági kódot és a tasztatúrán sincs többé elütött szám és fals riasztás. A távirányítóhoz hozzárendelhet felhasználókat, így egy pillantás a telefonján és látható, hogy ki tartózkodik otthon. Sőt, akár értesítést is kaphat, ha valaki hazajött vagy elment otthonról. Kis méretének köszönhetően elfér a kulcscsomóján is.

4 gombjának köszönhetően élesítheti, deaktiválhatja, részlegesen élesítheti a rendszert. A pánikgomb egyszeri megnyomásával egy néma riasztást is elindíthat, mely nem szólaltatja meg a szirénát, hanem értesítést küld SMS-ben, emailben vagy push-üzenetben a család többi tagjának. Nyomja meg kétszer egymás után a pánikgombot és a sziréna azonnal bekapcsol.

A Key Fob kompatibilis a Somfy One-al és a Home Alarm-al is, Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a központtal. 

Hozzon létre egy "Elmegyek otthonról" forgatókönyvet a TaHoma okosközpontban és rendelje hozzá a Key Fob távirányító egyik gombjához. Így ha elindul otthonról, egy gombnyomással aktiválhatja a riasztót, és kapcsolhatja le a lámpákat, le- vagy felhúzza a redőnyöket stb. 
1 db CR2032 elemmel működik, az elem merüléséről értesítést kap.

Termékjellemzők

  • Kompatibilitás

    Műszaki adatok

    Hatótávolság kültéren 50 m
    Névleges feszültség / frekvencia 1x CR2032 elem
    Szín Fehér

    Dokumentumok és linkek